Ginormica, është pitoni gjigand i cili po shkon drejt rrugës së një rekordi botëror.

Ai është mbi 20 metra i gjatë dhe peshon plot 200 kilogramë. Por më interesant është fakti se Ginormica është totalisht ‘bio’, jo me rritje artificiale. Pronari këtij gjarpri shpenzon mbi 30 paund në dy javë për ta ushqyer atë.

Ky piton është tashmë 8 vjeç dhe gjendet në kopshtin zoologjik të Emerald Coast në Florida./Shqipëriaime