Më 25 maj opozita ka thirrur protestën e rradhës para Kryeministrisë. Ish deputeti i PD Strazimiri, i ftuar në Ora news tha se kjo do jetë protesta më e madhe në histori.

Populli opozitar është në rrugë dhe më i fortë, i bashkuar dhe më i bindur se kurrë në fundin dhe largimin e Ramës tha ndër të tjera Strazimiri.