Moda e meshkujve është një gjë e ndërlikuar.

Ju mund të mendoni se është mjaft e thjeshtë të visheni me stil, por ka detaje të shumta delikate që duhet të dini për të qenë elegant dhe atraktiv pa e mbingarkuar atë.

Shikoni më poshtë disa këshilla se si të dukeni më mirë:

1. Palosja e mëngëve për të nxjerrë në pah aksesorët tuaj.

2. Zgjedhni për një T-shirt të thjeshtë, veçanërisht nëse do të vishni një xhaketë mbi të, pa stampa.

3. Mëngët e blusave zgjidhini të shkurtra për tju treguar me stil.

4. Mos vishni rrip mbi rrip.

5. Hekurosni gjithmonë rrobat.

6. Mos merrni masën e gabuar.

7. Mbërtheni xhaketën.

8.Fusni këmishën tek pantalonat.

9. Zgjidhni pantallona serioze pa xhep.

10. Vishni gjithmonë xhaketa me ngjyrë të errët.