Nisja e Kategorisë Superiore është shtyrë dhe ndeshjet e para të futbollit shqiptar do të startojnë me Kupën e Shqipërisë.

Federata Shqiptare e Futbollit ka vendosur ta shtyejë me një javë startin e kampionatit duke nisur vitin e ri kalendarik me ndeshjet e Kupës së Repoblikës. Të gjitha takimet do të luhen në datën 23 Janar ndërsa kampionati fillon tre ditë më vonë, në datën 26 Janar me ndeshjet si më poshtë: