Një dietë që përmban fruta dhe perime mund të jetë pozitive për trupin dhe dhëmbët tuaj.
Ndonëse ato nuk janë zëvendësim për larjen e dhëmbëve, frutat, zarzavatet e papërpunuara dhe ato të papërpunuara mund të ndihmojnë në zbardhjen e dhëmbëve.

Në veçanti, dredhëza është njëri nga frutat që pretendohet të ua bëjë dhëmbët të duken të bardhë

Si ta arrini këtë?.

Zbardhja e dhëmbëve përmes përzierjes së dredhëzës dhe sodës së bukës është një ilaç natyral që është bërë mjaft popullor nga blogeret.

Përkrahësit e kësaj metode pohojnë se acidi malik i gjetur në luleshtrydhe do të shtojë bardhësinë në dhëmbët tuaj, ndërsa soda e bukës do të mundësojë largimin e mbetjeve ushqimore.

Megjithatë, kjo përzierje nuk është mbështetur tërësisht nga shkenca.

Ndërsa dredhëzat pretendohet të ndihmojnë shtresëzimin e dhëmbëve dhe t’i bëjnë ata të duken më të bardhë, evidencat shkencore tregojnë se ato kanë gjasa të depërtojnë në dhëmbët tuaj.

Lër një koment

Please enter your comment!
Please enter your name here