Women’s health ka zbuluar dy fakte të reja mbi tradhëtinë: Francezët janë “mashtruesit më të mëdhenj” dhe Njerëzit e shtirur janë më të prirur të tradhtojnë

Thuhet se francezët janë dashnorët më të mirë, por në të njëjtën kohë dhe mashtruesit numër një.

Nëse partneri shtiret në shtrat, kini kujdes sepse këtë gjë mund ta bëj edhe në jetë.j.j