PD dhe LSI kane nxjerre mbreme dhe sot administratat e bashkive qe drejtojne, per te prishur materialet zgjedhore ne KZAZ.

Njelloj si ne Tropoje, Kamez, Vore etj, ka ndodhur edhe ne Berat.

Punonjes te kesaj bashkie te drejtuar nga LSI, kane qene ne sulm, duke nisur nga nenkryetari e deri te punonjesit.

FOTOT:

Afize Skendo nenkryetare e Bashkisë Berat

Bled Blana – Nenkryetar bashkie

Fatmir Bega – Kryetar i rajonit nr 2

Klaudio Hyseni nenpunes ne rajonin 2 – LSI