Ekstravagante dhe shumë provokuese. Ky është trendi më i fundit i pantallonave të tejdukshme stil kaubojs. Pantallonat e tejdukshëm janë ekspozuar nga faqja e njohur Fashion Nova dhe kushtojnë vetëm 19$.

Por reagimet e klientëve kanë qenë kryesisht kundër, duke qenë se sipas tyre është e kotë të veshësh një palë pantallona të tilla kur mund të dalësh me bikini.