Kryeministri Rama vijon fushatën elektorale me qytetarët për zgjedhjet e 30 Qershorit. Pasditen e sotme ai ka zhvillur takime në zonat e Patosit dhe Mallakastrës ku është mirëpritur nga banorët e zonës. Siç shihet edhe nga pamjet e mëposhtme ka qenë i lartë numri i pjesmarrësve që kanë pritur Kryeministrin në takimin në Mallakastër.