Ka nisur tubimi para Kryeministrisë, dhe është shoqëruar që në nisje me tensione.

Protestuesit kanë hedhur, flakadanë, e kapsolla, e domate në drejtim të efektivë të policisë dhe godinës së Kryeministrisë.

Në protestë vihet re edhe prania e personave të maskuar, ashtu si në javët e tjera, qe kryejne akte te paligjshme dhe nuk identifikohen.

Policia ka bere thirrje qe te identifikohen dhe organizatorev e ju ka bere thirrje te marre masa pasi kjo eshte shkelje ligji dhe do kene pasoja.

Kryemadhi e Basha kane thene se kjo do te jete protesta me madheshtore, por sic duket, shifrat jane ne tkurrje nga protesta ne proteste.