FOTOT/ Mohoi se shkruante në tsarizm.com, ja provat se gazetarja pranë PD-së kontribuon për portalin e lidhur me rusët

Gjatë ditës së djeshme mediat online zbuluan se si gazetarja me origjinë angleze që jeton në Tiranë, Alice Taylor, ishte e angazhuar me një seri shkrimesh negative për Shqipërinë në websajtin rus tsarizm.com dhe më pas me një prononcim në televizionin “Russia Today”. Duke iu referuar vetë të dhenave që Taylor ka publikuar në llogarinë … Continue reading FOTOT/ Mohoi se shkruante në tsarizm.com, ja provat se gazetarja pranë PD-së kontribuon për portalin e lidhur me rusët