Kryeministri i vendit, Edi Rama është një vizitë zyrtare në Londër, në kuadër të forumit për Ballkanin Perëndimor me temën ‘Mundësia e investimit në një rajon me rritje të shpejtë”. Ky forum është organizuar nga prestigjozia Financial Times.

Por gjate mberritjes ne Londer, kryetari i PD ne Londer bashke me me pak se 10 militante, kane dale dhe e kane pritur me proteste.

Por, ajo qe bie ne sy, eshte se kryetari i PD ne Londer qe protestoi ndaj Rames, ka qene prezent edhe ne konference krah Rames.

Ja fotot: