Këto ditë në Tiranë është duke u zhvilluar “Kënga Magjike”.

Ndërsa për cilësinë e muzikës mund të lindin pikëpyetje, nuk mund të thuhet e njëjta gjë për veshjen e këngëtareve dhe prezantuesve, raporton Tema.

Ato janë përpjekur që të nxjerrin sa më në hap, hiret e tyre.