Në rubrikën tonë të përditshme “Summer në Alpe” kemi zgjedhur t’iu sjellim pamje nga Driloni në Pogradec.

Në këtë stinë të nxehtë vere, përveç destinacioneve të ndryshme të preferuara nga shqiptarët, një ndër këta destinacione është edhe Pogradeci.

Pogradeci është qyteti më i vizituar në Shqipëri ndër qytetet shqiptare sa i përket turizmit liqenor dhe një vend hiearkik të tillë, duke nisur nga ajo që të lë të shijosh e meriton në mënyrë të plotë.

Sapo hyn në Drilon, një tjetër ndjesi të pushton si qënie, duke ta mbushur me ajër të thellë dhe të pastër të gjithë apartain e frymëmarrjes.