Këtu janë disa këshilla për ju nga ekspertët e seksit!

Ndërsa jeni nisin për pushime, ose planifikoni të shkoni shumë shpejt, hidhini një sy këtij artikulli. Ekspertët tregojnë për “Cosmopolitan” se për ta kompletuar relaksin dhe për pushime perfekte, duhet të kujdeseni për marrëdhëniet seksuale.

Sakaq ekspertë të ndryshëm rendisin pozicionet më ‘hot’ sipas vlerësimit të tyre, për ti provuar në hotelet ku do qëndroni.