Protesta e së shtunës, përveç debatit politik, nuk la ndonjë shenjë për t’u mbajtur mend.

Ah po, do të mbahet mend edhe njëherë, këndimi i himnit nga Lulzim Basha, që bëri edhe të vetët për të qeshur.

Se ndonjë mesazh politik si do të përmirësohet jeta jonë, përveç kërkesës për largimin e Ramës, nuk dëgjuam.

Vetëm humor dhe meme, kaq ka prodhuar deri më tani Basha.(TemA)