Sot është inaguruar “Pallati i drejtësisë”, ose ai që njihet me emrin “Poli i Drejtësisë”.

Në të kanë marrë pjesë politikanë të lartë dhe ambasadorët e rëndësishëm të Perëndimit, përveçse drejtusve të lartë të drejtësisë.

“Poli i Drejtësisë” do të shërbejë si godinë për Këshillin e Lartë të Prokurorisë, Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe Shkollën e Magjistraturës.