Bashkia e Tiranës vazhdon punën me përkujdesje të veçantë ndaj hapësirave të gjelbra.

Punonjës së gjelbërimit në kryeqytet, mëngjesin e së dielën kanë nisur krasitjen dhe modelimin e hapësirave të gjelbra si dhe pemët dekorative në Tiranë.

“Punonjësit e bashkisë dhe ekipi nis me punë, përkushtim dhe kujdes të veçantë për hapësirat e gjelbra të qytetit”, shprehet Bashkia.