Ne nje kohe qe nga ambasada e SHBA te ajo Gjermane, Britanike e gjithe faktori nderkombetar kane denuar njezeri dhunen e ushtruar nga opozita ndaj institucioneve, policise, trupes diplomatike e gazetareve, Sali Berisha mburret me faktin se keto akte qe shemtojne e demtojne Shqiperine, jane ne faqet e para te mediave nderkombetare.
Ai shkon edhe me tej kur e quan album historik, albumin e fotove qe kane pushtuar mediat e huaja e qe tregojne nje Shqiperi ne flake e kaos, duke ulur keshtu turizmin e anullimin e preonotimeve.

Por, Berisha eshte i lumtur per kete fakt e mesa duket e ka patur qellim ne vetevete ai dhe PD kete maskarade ndaj vendit dhe shqiptareve.

Ja cfare shkruan ai teksa hedh fotot:

Album historik!

Foto te Kryengritjes te Votes se lire te Tiranes qe pushtuan planetin. Ne flake karrigia e Maduros te Ballkanit. Nderim kryengritesve trima e guximtare qe po u rikthjene shqiptareve voten e lire! Rama ik! Fitore! sb