Gjatë mbrëmjes së sotme jane përplasur tre makina në rrugën e Unazës së Re, pranë Kodrës së Diellit. Shkak I aksidentit mendohet te jetë parakalimi I gabuar.

Bërhet fjalë për një BMË X5, një Mercedes Benz dhe një Opel Astra.

Nga konfirmimet e policisë nuk bëhet fjalë per persona të dëmtuar përvecc dëmtimit të mjeteve. Policia është duke hetuar për të zbardhur shkaqet e aksidentit. Xh.F