Sot kryeministri Rama po zhvillon takimin elektoral në Divjakë në kuadër të zgjedhjeve të 30 qershorit. Pritja që i ofrojnë qytetarët e Divjakës siç po e shohim në foto duket e ngrohtë dhe numri i tyre që kanë dalë të presin kryeministrin është i madh

Ja fotot