Një udhëtues i ashtuquajtur SO, i cili është krahasuar me Michael Jackson, ka paralajmëruar se një qytet amerikan do të fshihet në një përmbytje të madhe në të ardhmen.

Burri, i cili shkoi me emrin Kasper, foli hapur për katastrofën natyrore shkatërruese që do të shkundë Los Angles në vitin 2063. Kashper, i cili tha se ishte nga viti 2075, foli për kanalin YouTube ApexTV komplot, duke thënë se ai ishte dërguar në një mision në kohën tonë.

Duke veshur një xhaketë elektrike të kuqe dhe me doreza të zezë dhe të bardhë, Kasper u krahasua me yllin e pop-it të vonë, ndërsa ai po dilte për të ardhmen.

Ai shtoi: “Shocking gjëra do të ndodhë në të ardhmen.

“Unë do të ndaj me ju një nga gjërat më tronditëse që do të keni dëgjuar ndonjëherë më parë. Ju do të jeni absolutisht të tronditur në informacionin që unë do t’ju jap “.