Në ciklin e fotove të vjetra që poston në faqen e tij në FB, studiuesi Robert Elsie, vjen një seri tjetër imazhesh, këtë radhë nga Shqipëria e vitit 1939.

Fotot janë realizuar nga fotografi gjerman Richard Busch-Zantner, i cili ka udhëtuar në Shqipëri, pikërisht në periudhën e pas pushtimit italian, duke sjellë një seri fotografish të veçanta dhe mjaft interesante.J.J