Ndërkohë që vetëm pak ditë na ndajnë nga zgjedhjet e 30 Qershorit dhe fushatës elektorale po i vjen fundi, deputetja e PD Rudina Hajdari ka zgjedhur të ‘arratiset’ larg Shqipërie.

Hajdari pak më parë ka publikuar në Twitter disa foto nga Bukureshti i Rumanisë.

Deputetja Hajdari ka qenë pjesëmarrëse në një opera, ku ka interpretuar sopranoja e njohur shqiptare Arlinda Morava.

Kujtojmë që gjatë ditës së sotme, Kolegji Zgjedhor la në fuqi 30 qershorin si datën kur do të mbahen zgjedhjet.