Për të gjithë ata që kanë lindur pas viteve 1990 ky është një realitet i panjohur dhe mbase i çuditshëm. Por fëmijët e viteve 70-80 këto foto do të zgjojnë shumë kujtime…akulloren e asaj kohe, aranxhatat, pushimet në kamp, sigurisht nuk ka asgjë të ngjashme me sot.

Shihni këtë album të rrallë. Janë foto të shkrepura në verën e vitit 1984 në Tiranë dhe Durrës nga fotografi Ferdinando Scianna dhe krahasimin bëjeni vetë.j.j