Ajo nuk heziton asnjëherë që të tregojë format e saj të bëshme.

Dhe të njejtën gjë Ashley Graham bëri në një ditë në plazh në ishullin grek të Mykonos.

E veshur me bikini të bardha ajo dukej mjaft seksi.j.j