Gjatë ditës së sotme është publikuar në media një lajm në të cilin thuhej se drejtori i përgjithshëm i Top Channel, Ben Blushi ka larguar moderatorin e njohur Ledion Liço.
Megjithatë nuk ka vonuar shumë edhe reagimi i Liços në të cilin thuhej se e gjitha kjo ishte një “fake news”, pra një lajm i rremë.

Liço është prej vitesh drejtues i shumë emisioneve të rëndësishme në Top Channel dhe gjithashtu dhëndër i familjes Hoxha, pasi është partneri i Sara Hoxhës me të cilën ka edh enjë djalë, London Noor.j.j