Ndërsa Lulzim Basha mblodhi sërish opozitën para Kryeministrisë, kryeministri Edi Rama ndodhej në Butrint, për të ndjekur koncertin e Carla Brunit.

Ai ndodhej nën shoqërinë e së shoqes dhe Zahosë, si dhe ish-presidentit francez, Nikolas Sarkozy.