Nuk do ta kishit menduar kurrë më parë se këto stile të çojnë në Parajsë.

Mirëpo, ata që i kanë realizuar, janë të bindur se “Parajsa” nuk është asgjë përballë kënaqësisë që përfitojnë të dy partnerët gjatë aktit seksual.

Mos prisni për një natë të re, që sonte, studioni pozicionet e mëposhtme.

Nëse testi nuk do të rezultojë “magjik”, atëherë duhet të dini diçka: Kamasutra nuk ekziston.

Por shumë persona janë të bindur se ekziston një ‘kamasutra e vërtetë’ me pozicionet më komode për momentet tuaja më hot me partnerin tuaj.

Në fund na lejoni t’iu themi një gjë të vetme. Femra të dashura, këto janë pozicionet ku mashkulli juaj i zemrës, do fluturojë drejt qiellit të shtatë.

Për të mos harruar, pikërisht këto pozicione, do t’ju ofrojnë kënaqësi dhe mbrëmje të paharrushme.

Shijoni momentin…j.j