Është një nga femrat shqiptare, më të bukura në botë.

Përpos fytyrës natyrale e pa asnjë ndërhyrje, Adrona Dushi veçohet edhe për trupin e saj, shkruan Syri Kosova

Ajo në Instagram ka hedhur një fotografi ku shihet se pozoi pranë plazhit dhe dukej bombastike me linjat trupore.

Kaq s eksi, Adrolën se kemi parë moti.