Një qytetar ka zgjedhur të publikojë një fotografi gjatë zgjedhjeve të kaluara ku shfaqet i buzëqeshur.

Ai mban në duar një pako ushqimore e cila ka të stampuar logon e Lëvizjes Socialiste për Integrim dhe sloganin e saj të fushatës.

Fotografia është bërë virale në rrjetet sociale ku e kanë konsideruar si “kohët e bollëkut”, për shkak të “misionit humanitar” që ndërrmerte LSI në prag të çdo gare elektorale. (TemA)