Në kuadër të aktivitetit “Bashkia që duam” Kryeministri Rama ndodhet ditën e sotme në qytetin e Beratit. Në kuadër të këtij aktiviteti, vetëm një ditë para protestës së lajmëruar nga opozita, mijëra qytetarë janë mbledhur në qendër të qytetit në mbështetje të forcës qeveritare.

Ndër të tjera, gjatë takimit Rama tha se gjatë qeverisjes së tyre qyteti i Beratit ka ndryshuar shumë dhe numri i turistëve po rritet dita ditës.

Pamjet nga lart gjatë aktivitetit: