Mbreme militantet e PD-LSI rrahen barbarisht nje tjeter protestues duke i thuer brinjer, duke u justifikuar se ai ishte polic i infiltruar.

Por kush eshte personi i dhunuar mbreme?

Personi  qe u godit nga protestuesit ishte vete protestues. Quhet Stak  Kola i datelindjes 29.08.1980 nga Puka, banon ne Bathore dhe eshte i papune. Me pare ka punuar si polic privat ne nje kompani.

Pra, Kola ishte thjeshte nje protestues i cili u rrah barbarisht nga ushtria e forces se PD-LSI.