Sipas mediave të huaja këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa dhe Isaac Carew janë ndarë pas 18 muajsh ribashkim.

Çifti ishte ndarë dhe më parë por u rikthyen sërish së bashku për t’u përpjekur se kjo marrëdhënie do funksionojë.

Angazhimet e shumta të tyre e bën të pamundur që kjo lidhje të mos vazhdojë pasi takoheshin shumë pak.

E pas ndarjes ditën e djeshme, Issac ka publikuar një fotografi që prezantonte emocionet e tij në Instagram Story, një djalosh duke vuajtur që na bën të kuptojmë që ai është i lënduar.

Ndërsa sot ai bën me dije se ka përfunduar në spital pas ndarjes.

Në një video të dytë, Isaac shihet duke u ngushëlluar me dëshpërim te karbohidratet. Pizza dhe Waffles në shtrat dhe Netflix para, dita e tij ka kaluar kështu!