CNN i ka kushtuar një shkrim sezonit të plazhit këtë verë. Aparti fotografik është fokusuar tek Durrësi i pushtuar nga turistët e huaj.

CNN shkruan në Instagram:”Çadrat në plazhin e Durrësit, Shqipëri, këtë javë. Evropa po përjeton një valë të nxehtë që ka nxitur temperaturat më të larta të regjistruara në disa vende dhe shkaktoi zjarre masive nga Greqia në Suedi. (Gent Shkullaku / AFP / Getty Images)”/Lexo.al