Qëkurse është bërë pjesë e industrisë muzikore shqiptare, Big Mama është shndërruar në një prej këngëtareve më të dashura për publikun shqiptar.

Dy vitet e fundit këngëtarja e famshme ka pësuar një transformim rrënjësor pas kryerjes së një operacioni për ngushtimin e stomakut dhe tashmë miqtë e quajnë me shaka Sexy Mama dhe ajo duket disa vite më e re në moshë.

Por Big Mama nuk ndalet ajo kryen sërish ndërhyrje .

Këngëtarja i është nënshtruar një tjetër ndërhyrje dhe këtë rradhë në hundë.

Këtë ndryshim e kanë vënë re ndjekësit e saj dhe ajo duket tërësisht ndryshe.