Një fotograf ka kapur hirin dhe bukurinë e kërcimit në një seri fotografish që të lë pa frymë.

Omar Z. Robles ka fotografuar balerinët duke kërcyer lakuriq në New York.

37 vjeçari lejoi kërcimtarët të tregonin historitë e tyre me trupat e tyre.

Në serinë e fundit të fotografive, titulluar “Bare Sky Dance”, Omar tregon një anë të prekshme të artit të vallëzimit, duke e bashkuar me mjedisin urban dhe të ashpër të New York. J.J