Ambasadorja e Francës, ambasadori i Spanjës, Izraelit, përfaqësues të trupit diplomatik të Italisë, Greqisë, Francës, Izraelit etj ju bashkuan sot nismës së Ministres Manastirliu duke dhuruar gjak në ndihmë të fëmijëve talasemikë.

Postimi i Manastirliut
Nuk ka kufinj kur është fjala për një gjest solidar në ndihmë të atyre që kanë nevojë për gjak, posaçërisht të fëmijëve talasemikë!
🙏🏼 Ambasadore e Francës Sh.S Znj. Christina Vasak, Ambasadorit të Spanjës Sh.T Z. Vicente Canelles Montero, Ambasador i Izraelit Sh.T Z. Boaz Rodkin, Zv. Ambasadorit të Izraelit dhe bashkeshortes, Zv. Ambasadorit të Greqisë dhe zyrtarëve të trupit diplomatik të vendeve si Italia, Spanja, Izraeli, Franca, Greqia që sot në ditën Botërore të Dhurimit të Gjakut ju bashkuan nismës tonë 👉🏼Mjaftojnë 10 minuta për të shpëtuar 3 jetë!j.j