Ajo është një nga prezantueset më të bukura shqiptare.

E këtë gjë, Alesia Bami e ka dëshmuar përsëri, përmes një fotografie të hedhur në Instagram.

Ajo shihet në një pishinë në Dubai dhe duket shpërthyese.