Kjo ndodh për shkak të karakterit të tyre të fortë, sepse kujdesen për të gjitha aspektet e lidhjes dhe kërkojnë diçka më të mirë për të dy.

Peshorja- Peshoret janë super femra, të cilat nuk godasin asgjë, qajnë vetëm kur janë vetëm dhe kërkojnë mundësi për të ecur para. Në anën tjetër janë shumë mbështetëse dhe arrijnë të menaxhojnë çdo lloj situate, prandaj fjala e tyre duhet dëgjuar. Bricjapi- Këto femra janë lidere nga natyra. Kur janë në një lidhje dashurie, ato mundohen shumë që të kënaqin partnerin në çdo gjë.

Virgjeresha- Janë të dashura, inteligjente, flirtuese dhe shumë pasionante. Ato janë ëndërrimtare dhe luftojnë për ëndrrat e tyre. Aftësia e tyre më e madhe është manipulimi, prandaj arrijnë të drejtojnë meshkujt. Binjakët- Këto femra janë jashtëzakonisht besnike dhe të sinqerta. Ato arrijnë të bëjnë çdo gjë për të mbajtur partnerët në duart e tyre.