Meshkujt adhurojnë kur ju vishni bluzat e tij…

Kur flini lakuriq krah tij.

Kur çoheni nga shtrati dhe ai ndjen akoma erën e parfumit tuaj.

Kur nuk jeni çuar ende nga krevati dhe po kërkoni të brendshmet tuaja.

Kur jeni ende e përgjumur në shtrat.

Ata preferojnë t’ju shohin teksa flini gjumë.j.j