Faktet/ Gruaja e shoqëruesit të Bashës flet keq për Shqipërinë në mediat ruse dhe shkruan për portalin e këshilltarit të kryedemokratit

Pas demonstrimit të hapur të dhunës në protestën e 16 Shkurtit dhe vendimit të paprecedentë për djegien e mandateve të deputetëve, veprime të dën. uara publikisht nga faktori ndërkombëtar, Partia Demokratike ka intensifikuar aksionin e saj për t’i nxirrë faqen vendit ndërkombëtarisht. Për këtë, Lulzim Basha ka shfrytëzuar edhe një herë më shumë lidhjet e … Continue reading Faktet/ Gruaja e shoqëruesit të Bashës flet keq për Shqipërinë në mediat ruse dhe shkruan për portalin e këshilltarit të kryedemokratit