Argita Berisha iu ka dërguar një email kolegëve të saj pedagogë, të cilëve iu kërkon që të reagojnë ndaj veprimeve të policisë ndaj zabtimit të Fakulteteve nga ana e studentëve protestues.

Ajo thotë se heshtja ndaj kësaj situate, i bën të gjithë pedagogët bashkëfajtorë.

Ndaj ajo kërkon reagimin e tyre.

Kujtojmë që pak ditë më parë, Argita iu kërkonte edhe vetë studentëve që të bojkotonin mësimin dhe të dilnin në protestë.

(TemA)

Lër një koment

Please enter your comment!
Please enter your name here