Facebook e ka bllokuar për 30 ditë themeluesin e InfoWars, Alex Jones. Facebook ka njoftuar se Jones kishte shkelur standardet e kompanisë.

“Secili që sulmon dikë në përkatësi fetare ose identit gjinor, shkelë standardat e Facebook dhe ndëshkohet” ka thënë një zyrtar i kompanisë.

Facebook rishikoi përmbajtjen e postuar nga Jones dhe gjeti katër video për të qenë në kundërshtim me standardet e saj të komunitetit. Videoja është hequr tani nga rrjeti