Forcat e Emergjencave Civile dhe Forcat e Armatosura janë të angazhuara maksimalisht, për hapjen e rrugëve dhe normalizimin e situatës në Bashkinë Klosë.

Sipas njoftimit të Ministrisë së Mbrojtjes, Emergjencat Civile dhe FA-të janë duke vijuar punën për të pastruar rrugën në Urën e Shul Bater-Gurrë, zonë e Bashkisë Klosit. Puna vijon prej orësh, ndërsa sëbashku me pastrimin hidhet dhe kripë.