Ditën e sotme ministrja e drejtësisë Etilda Gjonaj ka dhënë një intervistë për ER-TV.

Duke folur mbi rezultatet në ministrinë që ajo mbulon u shpreh se një ndër risitë dhe punët që lehtësojnë jetën qytetarëve është shërbimi Fast-Track , përmes të cilit qytetarët mund të marrin 9 shërbime në vetëm 24 orë, duke sjellë një revolucion të vërtetë në Zyrat e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme.

Pas Tiranës dhe Korçës, shërbimi i shpejtë do të shtrihet brenda datës 31 Mars në të gjitha ZRPP-të e vendit, duke lehtësuar qytetarët nga pritja disa ditore në dyert e shtetit. Pas aplikimit në ZRPP, shërbimi ju vjen te dera e shtëpisë përmes Postës Shqiptare.

ERTV Intervista🎤: Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj, mbi shërbimin e ri Fast Track, përmes të cilit qytetarët mund të marrin 9 shërbime në vetëm 24 orë, duke sjellë një revolucion të vërtetë në Zyrat e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme📄✍🏻Pas Tiranës dhe Korçës, shërbimi i shpejtë do të shtrihet brenda datës 31 Mars në të gjitha ZRPP-të e vendit, duke lehtësuar qytetarët nga pritja disa ditore në dyert e shtetit. Pas aplikimit në ZRPP, shërbimi ju vjen te dera e shtëpisë përmes Postës Shqiptare📬Paralelisht, me ndihmën tuaj, përmes ankesave në shqipëriaqëduam.al, Task Forca Antikorrupsion vijon punën për pastrimin e administratës shtetërore nga të gjithë ata që sorrollasin dhe kërkojnë të zhvasin, shqiptarët e zakonshëm🤝 #Egjithëvëmendjateqytetarët

Gepostet von Edi Rama am Freitag, 22. März 2019