Një foto e kryeministrit Rama në moshën 5-vjeçare e publikuar nga vetë ai po tërheq mjaft vëmendje.

Në foto mund të shihet qartë se kryeministri ruan edhe sot të njëjtat tipare.

Rama festoi pak ditë më parë 55-vjetorin e lindjes. Kryeministri publikoi në Instagram një foto të realizuar së fundmi dhe një foto në moshë më të re.

“Faleminderit pafund dhe ndjesë për pamundësinë që t’u përgjigjem një për një, urimeve tuaja të pafundme për 55 vitet e mia. ‘Tekefundit s’kanë rëndësi vitet e jetës tënde. Ka rëndësi jeta në vitet e tua’, thoshte Presidenti Lincoln”, shkruante Rama krahas postimit