Pas një lajmi që qarkulloi se studentët do të paguanin tarifën e plotë dhe jo 50 % të saj, ka reaguar vetë kryeministri Rama.

Me anë të një postimi në twitter, kryeministri shkruan se eshtë miratuar në dhjetor VKM për të paguar 50% të tarifave për të gjithë (100% për ata me 9/10 e me ndihme ekonomike+burse 10 mije lek)dhe qeveria do t’ua kalojë lekët direkt universiteteve një për një brenda janarit.

Me tej Rama shkruan se fryma e qëllimet e protestës janë tanimë pjesë e rrugës sonë😊.

Postimi i plote:

Eshtë miratuar në dhjetor VKM për të paguar 50% të tarifave për të gjithë (100% për ata me 9/10 e me ndihme ekonomike+burse 10 mije lek)dhe qeveria do t’ua kalojë lekët direkt universiteteve një për një brenda janarit!Fryma e qëllimet e protestës janë tanimë pjesë e rrugës sonë😊