Kryeministri Edi Rama ka përcjellë një mesazh në rrjetet sociale për protestuesit, vlonjatët dhe policinë.

Reagimi i Ramës:

Për Protestuesit: Eshtë faji i atyre që ju tërheqin nga hunda apo juaji që akoma i ndiqni pas ata udhëhumbur?

Për Vlonjatët: Sot ju i ritreguat Shqipërisë atë që dini më mirë,anën e duhur të historisë!

Për Policinë e Shtetit:Ishte dita për të bërë dallimin e madh.Ju e bëtë!