Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan dhe ai amerikan Donald Trump diskutuan sot në mbrëmje gjatë një bisede telefonike për krijimin e një zone sigurie në Siri, njoftoi presidenca turke.

‘’Dy liderët përmendën idenë e krijimit të një zone të sigurisë, të pastruar nga terrorizmi në veri të vendit’’, sipas një komunikate të presidencës turke.